VIDEO Musashino, oraș japonez înfrățit cu Brașovul, film de încurajare pentru delegația României la Jocurile Olimpice

Locuitorii din Musashino, oraş nipon înfrăţit de 25 de ani cu Braşovul, sunt unii dintre cei mai înfocaţi suporteri ai delegaţiei tricolore la Jocurile Olimpice. Aceștia au realizat un film de încurajare pentru sportivii români, cărora le transmit succes în competiţia de la Tokyo. 
 
 
În videoclipul de două minute apar membri ai unor echipe sportive, de copii, juniori şi seniori din Musashino dar şi copii dar şi persoane din diferite instituţii, care transmit mesajul „Hai, România!” şi „Succes, România!”.  
 
Filmul poate fi urmărit AICI
 
Musashino este un oraş cu 147.000 de locuitori, situat în partea de vest a zonei metropolitane a capitalei Japoniei, Tokyo. Protocolul de înfrăţire cu Braşovul a fost semnat la începutul anilor 90, acesta fiind unul dintre primele oraşe cu care Municipalitatea a intrat într-un parteneriat de acest tip. 
  
În baza protocolului de înfrăţire, până nu demult, în municipiul Braşov a funcţionat şi Centrul Cultural Musashino, iar de-a lungul timpului, au existat multiple vizite bilaterale şi schimburi de experienţă între autorităţile celor două oraşe şi instituţiile de cultură. 
 
Acum, în Japonia, reprezentanţii oraşului Musashino susţin o delegaţie a României, formată din 101 sportivi, care concurează la 17 discipline, până la data de 8 august.  Primii sportivi români care intră în competiţia sunt membrii lotului U-23 de fotbal, care joi, 22 iulie joacă primul meci, la Tokyo.
 
Se preconizează că Jocurile Olimoice din Japonia vor fi o ocazie pentru sportivi consacrați precum Marian Drăgulescu să facă o ultimă figură frumoasă, dar și pentru tineri precum David Popovici să obțină gloria olimpică. 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.