FOTO. UPDATE. Incendiu lângă un restaurant din Brașov. Focul a afectat și clădirile învecinate

 Un incendiu s-a produs în noaptea de miercuri spre joi la restaurantul Zorba The Greek, de pe strada Avram Iancu din Brașov. Din primele informații, din fericire incientul nu a produs victime, ci doar pagube materiale însemnate. 

UPDATE: 

Informațiile ulterioare arată, că, de fapt, restaurantul Zorba The Greek nu a fost afectat de incendiul care fusese localizat pe strada Avram Iancu, așa cum anunțase inițial ISU Brașov, într-un comunicat oficial. 

Incendiul s-a produs, de fapt, la una dintre clădirile alăturate, unde se află un depozit de încălțăminte.

„Restaurantul Zorba The Greek se află într-o clădire care face parte din complexul de clădiri al fabricii Tino. În jurul orei 03:40, pompierii au inceput lupta cu focul, reușind să finalizeze întregul proces după aproximativ 3 ore. Focul se pare că a pornit din altă clădire care se afla în același complex cu Zorba The Greek. Astfel, norocul nostru a fost că restaurantul este aproape intact, focul a reușit să acapareze doar o mică parte din clădirea în care ne aflăm, astfel daunele care s-au produs sunt datorate apei care a pătruns în pereți și care s-a prelins.
Cel mai important este că nimeni nu a pățit nimic, echipa noastră este în completă siguranță, iar restarantul Zorba The Greek nu “a ars din temelii”, ba din contră, putem spune că nu a ars aproape deloc.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și că sunteți în continuare, promitem să ne mobilizăm și să găsim o soluție cât mai rapidă, iar cel mai important, vă ținem la curent cu tot ce se va întâmpla de acum și promitem să revenim cu forțe proaspete și cu mâncarea voastră preferată, cât de repede putem. Vă mulțumim,
Zorba The Greek”, este mesajul reprezentanților restaurantului.

Redacția Brașov Metropolitan își asumă transmiterea informației într-un mod greșit. Nu am considerat însă că un comunicat venit din partea unei instituții a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), precum ISU, ar trebui verficat, la fața locului, la primele ore ale dimineții. 

Știre Inițială:

Inspectoratul pentru situații de Urgență Brașov a fost informat la ora 3.18 despre producerea unui incendiu la restaurantul de pe strada Avram Iancu. S-a intervenit cu 8 autospeciale cu apă și spumă,  două autoscari mecanice , o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Incendiul s-a propagat rapid și la alte două clădiri invecinate, unde sunt se află un depozite de încălțămine, în total, fiind afectată o suprafață de 800 de metri pătrați. 

ISU a anunțat că în jurul orei 7 incendiul a fost lichidat complet. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.