Adrian Veștea, susținere totală pentru Orban, la Congresul PNL: „Când l-aţi sunat, aţi avut şansa de a vorbi cu el. (…) Nu acelaşi lucru se întâmplă acum cu unii colegi”

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat sâmbătă că de fiecare dată când reprezentanţii administraţiei locale l-au sunat pe Ludovic Orban au putut discuta cu acesta la telefon. 

„Sunt alături de Ludovic Orban fiindcă, în decursul anilor, atât eu cât şi marea majoritate dintre dumneavoastră, fie că sunteţi în administraţia publică, fie că aţi ocupat alte poziţii, vi s-a răspuns la telefon de către Ludovic Orban şi, în acelaşi timp, de fiecare dată când l-aţi sunat pe Ludovic Orban, indiferent în ce poziţie se afla la vremea respectivă, aţi avut şansa de a vorbi cu el”, a spus Veştea, în discursul de susţinere a actualului lider PNL pentru un nou mandat.

 

În prezent, a susţinut Veştea, „nu aceleaşi lucruri se întâmplă” cu unii colegi liberali.

„De multe ori cred că ar trebui să fim consultaţi şi pe PNRR şi pe alcătuirea bugetului şi pe o serie de obiective pe care Guvernul le face”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Adrian Veştea face parte din echipa de conducere propusă de Ludovic Orban pentru PNL, el candidând pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Veştea a anunţat deja că filiala de la Braşov va susţine, prin delegaţii deplasaţi la Bucureşti, candidatura lu iOrban pentru preşedinţia partidului. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.