Dezvoltatorii imobiliari nu au scăpat de regula „două locuri de parcare pentru o locuință”

Solicitarea unuia dintre dezvoltatorii imobiliari din Brașov, care a solicitat anularea regulii „două locuri de parcare pentru fiecare locuință nouă” nu a fost aprobată de Comisia de Circulație a Municipiului Brașov, în ședința din 15 septembrie. 

Solicitarea a fost făcută de SC Immo Lodgia One SRL care a cerut revocarea HCL. nr. 134/2018 – Normarea numărului minim de locuri de parcare pentru noile construcții de locuințe în Municipiul Brașov, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, decizia a fost amânată până la finalizarea studiului privind necesarul de locuri de parcare din municipiul Brașov.

„După finalizarea acestui studiu, în funcție de rezultatele lui, se va lua o decizie cu privire la normarea numărului minim de locuri de parcare. În acest moment, conform HCL 134/2018, pentru fiecare unitate locativă nou construită în Municipiul Braşov se vor asigura minim două locuri de parcare în interiorul proprietăţii. Acestea se vor realiza la sol şi în construcţii individuale, subterane sau supraterane”, a precizat Toarcea. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.