FOTO. Poliţiştii cer sprijin pentru identificarea a două persoane care au plecat cu banii extraşi de o bătrână din bancomat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș. Autorităţile cer şi sprijinul cetăţenilor pentru a-i identifica pe cei doi făptaţi suprinşi de camerele de luat vederi.  

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 74 ani din municipiul Făgăraș s-ar fi deplasat la un ATM bancar din localitate pentru a retrage o sumă de bani. Ulterior finalizării acestei tranzacţii, femeia în cauză ar fi procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă, pe care ar fi uitat-o în fanta bancomatului. La scurt timp, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat și o femeie, ce se aflau în proximitatea ATM-ului, și-ar fi însușit, pe nedrept, suma de 900 lei, ulterior aceștia părăsind zona.

„În urma activităților investigativ – operative efectuate în cauză, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptei anterior menționată. Întrucât, identificarea autorilor nu a fost posibilă, în vederea stabilirii răspunderii judiciare și pentru buna desfășurare a urmăririi penale, persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112″, au transmis autorităţile. 

Sursa foto: capturi/ FagarasulTau.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.