Mesajul dur al unui medic din Brașov implicat în vaccinare, către Ministerul Sănătății: „Nouă ne pasați toate aberațiile”

Coordonatorul Centrului de Vaccinare din Feldioara, dr. Ana Sestacova – care este și medic de familie în comuna din județul Brașov, a lansat un mesaj dur către Ministerul Sănătății, după ce a fost lansată procedura de distribuire a tichetelor valorice pentru vaccinați.

„Oamenii se prezintă la vaccinare! Tot mai mulți! Mă bucură acest lucru… însă se pare că esențial pentru Minister (Ministerul Sănătății, n.n) este împărțirea de către medicii de familie a tichetelor de masă și completarea unor tabele cu date personale! Oare esențială, nu este vaccinarea? Eu sunt medic, iar echipa mea este compusă din cadre medicale. Dacă doriți tabele și alte lucruri și nu vă pasă de salvarea populației, vă invit să faceți gratuit acest lucru la centrul de vaccinare sau în cabinetele medicilor de familie, care nu mai știu de capul lor cu tot felul de pacienți și probleme întâmpinate în rețeaua electronică. 
Sunt instituții, care și-au blindat angajații de frica bolii, iar nouă ne pasați toate aberațiile”, a scris medicul din Feldioara pe rețelele de socializare. 

Ea a menționat că în această  perioadă, prioritate ar trebui să aibă actul medical: „Haideți să ne axăm pe salvarea de vieți, să nu ne încurcăm în tabele. Altfel vor muri oameni, care vor sa trăiască. Cine își asumă pierderile de vieți?”. 

Reamintim că din aceasta lună, centrele de vaccinare și medicii de familie trebuie sa distribuie tichetele de vaccinare acordate persoanelor care și-au încheiat schema de vaccinare după data de 31 august. Aceste tichete de vaccinare se acordă nominal, astfel că angajații  centrelor de vaccinare și medicii de familie au mai primit în sarcină încă un set de hârtii de completat. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.