Un fost consilier local vrea să pornească o campanie provaccinare în Brașov

Fostul consilier local Radu Paul, care a preluat de curând conducerea interimară PMP Braşov, anunţă că vrea să pornească o campanie în favoarea vaccinări anti-COVID. Paul, care spune că a observat o exacerbare a curentului „antivaxxer”, anunţă că vrea să colaboreze în crearea unei campanii de conştientizare, împreună cu Asociaţia Kastel, una dintre cele mai implicate ONG-uri în viaţa comunităţii brașovene.

„Politicienii au făcut ca neîncrederea în vaccin să crească

De altfel, Radu Paul susţine că este şi obligaţia sa, ca politician, să se implice în rezolvarea acestei situaţii, având în vedere că tot politicienii sunt cei care au făcut ca neîncrederea populaţiei în vaccin să crească.

„Azi sunt internaţi, din cauza COVID, în judeţul Braşov, 487 de oameni, dintre care 48 în situaţie gravă, cu masca de oxigen pe faţă, nu ştiu dacă mai ajung acasă la familiile lor, iar de când a început toată nebunia au murit 1444 de braşoveni, dintre care 23 în ultimele 24 ore. În prezent moare un braşovean în fiecare oră! Acesta este efectul cel mai grav al neimplicării politicienilor! Iar ca efecte secundare, vă dau 3 exemple, cel puțin la fel de grave: educaţia copiilor noştri, în ultimii doi ani a fost un dezastru; mediul economic a avut de suferit serios – în 2021, până acum, s-au închis cu 30% mai multe firme decât în 2020, iar aici este important să înţelegem că s-au pierdut locuri de muncă şi că 80% din banii aferenţi bugetului României vine de la mediul de afaceri. Nu în ultimul rând, trebuie subliniat că unele spitale sunt transformate în spitale COVID, iar mulţi braşoveni care suferă de alte boli, mor în chinuri acasă, în sânul familiei, fără să poată accesa sistemul medical”, a exemplificat Radu Paul motivele pentru care îşi doreşte să iniţieze o campanie de informare despre beneficiile vaccinării.

O campanie provaccinare cel puţin pe măsura celei de dezinformare

Politicianul îşi doreşte o campanie cel puţin pe măsura celei de dezinformare. Iar pentru acest lucru spune că a purtat o discuţie şi cu o companie de profil, care să creeze un plan de comunicare, dar şi cu Asociaţia Kastel, alături de care să desfăşoare campania de promovare a vaccinării.

„Cei care doresc să sprijine acest demers, o pot face inclusiv prin donaţii, în contul RO41 RNCB 0053 1584 8361 0001, beneficiar Asociația Kastel, detalii plata: campanie provaccinare. Pe aceasta cale le mulţumesc celor de la Asociaţia Kastel pentru implicarea lor în proiect. Sperăm că într-o săptămână să putem începe campania”, a încheiat Radu Paul

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.