Centrul de recuperare post-COVID de la de Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov, căutat de pacienți. Cele 10 ședințe sunt contra-cost

Centrul de recuperare post-COVID  de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie este căutat de pacienții care au trecut prin boală. Centrul a fost înființat în luna aprilie a acestui an la parterul Pavilionului 4 de la Stejăriș și dispune de toate dotările necesare pentru procedurile medicale specifice. În medie, a declarat managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Brașov, dr. Dan Moraru, în fiecare zi la acest centru sunt tratate trei sau patru persoane.

„Pacienții pot apela la acest centru în baza recomandării unui medic specialist. În cadrul acestui centru, pacienții beneficiază de 10 ședințe, prima fiind de evaluare”, a declarat managerul spitalului.

Serviciile oferite de acest centru nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, astfel că pacienții trebuie să suporte costul serviciilor medicale, prețul celor 10 ședințe fiind de 250 lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.