Apel la 112: Copil căzut din telescaun, în Poiana Brașov

Dispeceratul Inspectoratului de Politie Judetean Brasov a fost sesizat azi prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la înălțime, în timp ce se afla într-un telescaun din Stațiunea Poiana Brașov, anunță IPJ Brașov.

„Acesta a fost examinat medical la fața locului, urmând să fie transportat la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate. Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele si împrejurările în care s-a produs incidentul. Nu prezintă vătămări corporale vizibile”, a transmis IPJ Braşov.

UPDATE 17.00: Apelul la 112 a fost îndreptat spre Dispeceratul Național Salvamont. Incidentul a avut loc între pilonii 1 si 2, de la o înălțime de aproximativ 5 metri. După cadere, copilul în vârstă de 6 ani s-a deplasat singur până la stația inferioară, unde a fost găsit de salvamontisti. După examenul medical s-a constatat un traumatism minor la nivelul unui membru inferior, urmând să fie transportat în stațiune, unde au fost așteptați aparținători, în vederea luării deciziei de transport către unitatea spitalicească, a preciyat Salvamont Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.