Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire internațională, a fost prins în Grecia

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire internaţională pentru că se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, a fost prins în Grecia.

 

„La data de 29 ianuarie a.c., în urma activităţilor investigative efectuate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în colaborare cu Direcţia Operaţiuni Speciale, Direcţia de Investigaţii Criminale, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, au depistat, în zona Thessaloniki, un bărbat, de 64 de ani, urmărit la nivel internaţional”, se arată într-un comunicat transmis de Poliţia Română.

 

Sursa citată precizează că pe numele urmăritului a fost emis un mandat european de arestare, după ce, la data de 21 ianuarie 2022, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 2 ani şi 2 luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

 

„Cel în cauză a fost condus la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, menţionează Poliţia Română.

 

Omul de afaceri Ioan Neculaie, în vârstă de 64 de ani, apărea pe site-ul Poliţiei Române la persoane urmărite.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.