FOTO. Ultimele intervenţii la avarie: Locuitorii din cartierul Florilor mai au de aşteptat puţin până primesc apă caldă şi căldură

În această dimineață se fac ultimele suduri la cele două tronsoane înlocuite și spre prânz începe încărcarea instalației cu agent termic, a anunţat Primăria Braşov. Zilele trecute, reprezentanţii Municipalităţii estimau că în această dimineaţă locuitorii din cartierul Florilor vor începe din nou să aibă apă caldă şi căldură. 

„Deși ieri s-a lucrat în continuu de la 8 dimineața până la 22.30, lucrările nu s-au putut finaliza astfel încât umplerea instalației să înceapă din această dimineață”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea. 

Vă reamintim că luni a fost identificată o avarie pe rețeaua de transport, Dn 500mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Aceasta este localizată în curtea Școlii Gimnaziale nr. 11. Pe măsură ce s-a decopertat s-a descoperit că avaria era mult mai gravă decât se estimase inițial, astfel că, în final, a fost necesară înlocuirea a două tronsoane de câte 30 de metri pe cele două conducte, de tur și de retur. Această avarie a afectat aproximativ 600 de apartamente din cartierul Florilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.