O mămică din Brașov își strigă disperarea printr-o petiție online: „S-a masturbat în faţa fetiţei mele şi poate scăpa nevinovat“

O mămică din Brașov își strigă disperarea în mediul online, după ce pe finalul anului trecut, fata ei în vârstă de doar 12 ani a fost agresată sexual de un bărbat, ziua în amiaza mare, în autobuzul cu care se întorcea de la școală.

Femeia a depus plângere la Poliție, fetița ei a fost dusă la audieri şi a fost chemată inclusiv la Serviciul de Medicină Legală unde şi ea şi mama au trecut printr-o adevărată traumă psihologică. Pentru că acest caz se tărăgănează, femeia a lansat în mediul online o petiție, dorindu-și să se facă dreptate, iar respectivul bărbat să plătească pentru fapta lui, pentru ca alte fetiție să nu treacă prin ce a trecut fata ei.

„Fără pedofili în autobuze ! Dumnealui s-a masturbat în fața fetitei mele în autobuz la ora 11.40 a.m. și se vrea salvat cumva… ce ziceti dragi brașoveni? Fetiţa a intrat în depresie și sănătatea ei este șubredă. Credeți că merita iertarea pentru că e prima data când a fost descoperit… nu când a făcut??? Că sunt „nuanțe” ale codului penal și îl vor ajuta… ca de exemplu faptul că el nu cunoștea vârsta victimei??? Este ireal totul… iar dumnealui mi-a mutilat fetiţa si poate va scăpa… Credeţi că nu va mai repeta momentul lui de plăcere si extaz??“, a spus Maria Cibian.

 

Textul integral al petiţiei este următorul: 

 


Dragi brasoveni ! 

Numele meu este Cibian Maria si sunt mama unei fetite de 12 ani. Anul trecut  in septembrie, in timp ce se afla in autobuzul 41 mergand spre scoala, un individ s-a masturbat in fata ei, profitand de faptul ca era in spatele autobuzului. Fapta a fost dovedita si avem filmarea din autobuz.

Au trecut peste 5 luni iar acest individ se plimba linistit pe strazi… La audieri declara ca el a crezut ca fetita are 18 sni… Totul sta pe loc.

Initiez aceasta petitie si doresc sa strang cat mai multe semnaturi pentru a arata ca locul acestui individ este in puscarie si nu printre copiii nostri. 

Cibian Maria

Petiţia poate fi semnată AICI. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.