Secretarul județului Brașov, în comisia de evaluare. Activitatea sa profesională va fi „judecată” de doi consilieri judeţeni

Activitatea secretarului judeţului, Maria Dumbrăveanu, intră în evaluare. Plenul Consiliului Judeţean Braşov a adoptat în şedinţa de ieri hotărârea de evaluare a performanţelor individuale ale secretarului judeţului, pe perioada ultimului an. Ieri, aleşii judeţului au stabilit şi cum va arăta comisia care va evalua activitatea secretarului.

Dn această comisie fac parte doi consilieri judeţeni, Adrian Gabor şi Vasile Ungureanu – ambii de la PNL şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea.

În evaluare performanţelor individuale va fi luată în calcul activitatea Mariei Dumbrăveanu, în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2021. Procedura de evaluare este impusă prin legislația în vigoare, se arată în documentaţia care a însoţit proiectul de hotărâre. Raportul de evaluare se va încheia până cel târziu la data de 31 martie și va conține evaluarea gradului şi a modului de atingere a obiectivelor individuale, dar și a gradului de îndeplinire a criteriilor de performanță, după cum se arată în documentaţie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.