Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov a solicitat aparatură medicală de peste 2,8 milioane de lei de la Ministerul Sănătății. Pe listă sunt și echipamente pentru presiune negativă

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov ar putea primi anul acesta aparatură medicală și echipamente cu o valoare totală de 2.878.000 lei cu tot cu (inclusiv TVA), printr-un program al Ministerului Sănătății. Lista echipamentelor a fost transmisă la Ministerul Sănătății (care asigură 90% din valoarea echipamentelor), iar pe ordinea de zi a ședinței de plen a Consiliului Județean Brașov din 21 februarie se regăsește un proiect de hotărâre privind asigurarea cofinanțării de către administrația județeană a cofinanțării de 10% (293.000 lei). 

Ce echipamente a solicitat Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov

Pentru Dispensarul TB de pe strada Sitei: 

  • Un aparat de radiologie digital performant, cu o valoare estimată de 1.570.000 lei cu tot cu TVA. Confinanțarea din partea Consiliului Județean Brașov este de 158.000 lei. 
  •  Echipament „GeneExpert”, cu o valoare estimată de 226.000 lei cu TVA. Confinanțarea din partea Consiliului Județean Brașov este de  24.000 lei.

Pentru pavilioanele de pe Aleea Dealul Spirii: 

  • Patru echipamente de presiune negativă (care includ ușă, ventilație sistem de menținere a presiunii negative în salon), cu o valoare totală estimată de 840.000 lei cu tot cu TVA Confinanțarea din partea Consiliului Județean Brașov este de  85.000 lei. 
  • Un aparat bodypletismograf, cu o valoare estimată de 242.000 lei. Confinanțarea din partea Consiliului Județean Brașov este de 26.000 lei.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.