FOTO&VIDEO Un nou protest la Carfil, în această dimineață. Angajații cer demisia conducerii

Un nou protest al angajaților a avut loc în această dimineață la Carfil, uzină care face parte din Compania Națională Romarm. Angajații sunt nemulțumiți că nu și-au primit integral salariile restante, așa cum li s-a promis în urmă cu trei săptămâni, atunci când au avut o acțiune similară de protest, iar acum cer demisia conducerii. 

 

 

Salarații susțin că pe 20 martie ar fi trebuit să își ia salariile, însă le-au fost achitate doar 60% din sumele restante, iar bonurile nu le-au fost acordate deloc pe lunile anterioare.

Ei amintesc de o lege din 2016 care prevede că salariile în industria militară trebuie plătite, indiferent dacă este sau nu activitate. La Carfil, de aceste venituri au fost solicitate pentru 160 de persoane, însă de la bugetul de stat s-au alocat bani doar pentru 70. În condițiile unei proaste gestiuni a activității societății, salariații cer acum demisia conducerii. 

Reamintim că la începutul lunii, angajații de la Carfil au mai avut un protest și au primit atunci promisiunea că în două-trei zile își vor primi salariile. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.