Grav accident la Promo Rally Challenge Brașov. Un spectator a fost omorât de un Lamborghini ieșit în decor

Un spectator a fost grav rănit, duminică, în timpul unei competiţii automobilistice care se desfăşoară pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. La faţa locului au fost trimişi paramedicii, care au făcut manevrele de resuscitare, însă acestea nu au reuşit, fiind declarat decesul. Bărbatul de 21 de ani a fost lovit după ce şoferul unui Lamborghini Huracan a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor.

Biroul de presă al organizatorului competiţiei – Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems – anunţă, pe Facebook, că şoferul maşinii răsturnate conducea un Lamborghini Huracan şi a pierdut controlul volanului după linia de sosire, ieşind în decor, în timpul desfăşurării manşelor de calificare. 
 
„Impactul a fost atât de puternic, încât modelul italian a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un cetăţean aflat pe margine, în câmpul de alături. Conducătorul auto este în stare de şoc dar conştient, organizatorul a intervenit în cel mai scurt timp posibil, cu modulele de descarcerare şi ambulanţă aflate la faţa locului, medicii de la faţa locului solicitând ajutor şi din partea ISU SMURD BRAŞOV”, anunţă organizatorii.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
 
Concursul automobilistic a fost organizat pe strada Trimisul Sec din municipiul Braşov. Cursa automobilistică dedicată piloţilor amatori este prima din acest an din Campionatul Promo Racing.
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.