Regionala CFR va face reparații la stațiile din județul Brașov

Regionala Brașov a Companiei Naționale de Căi Ferate lansează licitația pentru lucrări la instalații CED (centralizare electrodinamica) în trei stații și la instalații BLA  (bloc de linie automat) pe opt intervale de stații, anunță clubferoviar.ro

În sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) a fost postat anunțul de licitație ce are ca obiect ”Reparații curente la instalațiile SCB pe raza Secției CT1 Brașov – instalaţii CED în stațiile: Predeal, Timișu de Sus, Dârste și instalații BLA pe distantele Predeal-Azuga, Predeal-Timișu de Sus, Timișu de Sus-Dârste, Dârste-Brașov Călători, Dârste-Brașov Triaj, Brașov-Hărman, Hărman-Prejmer, Apața-Augustin”.

Valoarea totală estimată a contractului care va trebui dus la bun sfârșit în termen de 122 de zile este de 890.642,66 lei, echivalentul a aproximativ 180.000 de euro.

Condiții de participare la licitația pentru lucrări la instalații CED

Pentru participarea la procedura de achiziție se solicită experiență similară. Operatorul economic trebuie să facă dovada că în ultimii cinci ani a executat lucrări similare. În acest sens, ofertantul va prezenta lista lucrărilor executate în ultimii cinci ani (împliniți la data limită de depunere a ofertelor) însoțită de certificări de bună execuție pentru cele mai importante lucrări.

Lucrările ce se vor contracta afectează în mod direct siguranța circulației feroviare, fiind necesară o tratare distinctă în conformitate cu prevederile instrucționale la calea ferată pentru asigurarea circulației feroviare, ceea ce presupune personal calificat și instruit, se arată în anunțul procedurii. Este necesar ca ofertanții să dovedească faptul că au mai executat aceste tipuri de lucrări specifice la calea ferată și că acele lucrări au fost de calitate și că nu au pus în pericol siguranța circulației feroviare a trenurilor de călători și de marfă, pentru respectarea condițiilor de siguranța circulației la închiderile zilnice de linii pe timpul desfașurării lucrărilor și la reluarea circulației feroviare la terminarea lucrărilor care se vor executa cu personal propriu, astfel că este necesaă o experiență temeinică în acest tip de lucrări.

Garanția de participare este de 8.906,42 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15 iunie 2022, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la data de 15 octombrie 2022.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.