FOTO. Încă 3 locuințe sociale modernizate la Săcele. Alte 27 de locuințe sociale vor fi amenajate în fosta „Ambasadă Franceză” din Electroprecizia

Săptămâna trecută s-au finalizat lucrările de modernizare a încă trei unități locative în blocul de locuințe sociale 20A din cartierul Electroprecizia, a anunțat primăria municipiului. 
 
În perioada imediat următoare aceste locuințe vor fi predate noilor chiriași conform hotărârii comisiei de repartizare a locuințelor sociale.
 
Tot în această perioadă sunt în curs de amenajare 27 locuințe sociale în clădirea fostei „Ambasade Franceză” din Cartierul Electroprecizia
 
Este vorba despre unități locative care vor apărea în clădirea în care a funcționat și fostul cămin de fete al Liceului Tehnologic ”V. Jinga”. Imobilul, ridicat în perioada 1945 – 1950, a intrat într-un program de reabilitare și va fi transformat în bloc de locuințe sociale. 
 
 
Clădirea va fi complet reabilitată, în proiect fiind prevăzute consolidări, refaceri ale instalațiilor, amenajarea unei mansarde, refacerea acoperișului și termoizolarea clădirii, a anunțat primăria municipiului Săcele. 
 
 
În imobilul renovat vor fi amenajate 21 de apartamente și șase garsoniere, acestea urmând a fi închiriate unor familii cu o situație economică precară.
 
La data de 30 iunie, gradul de realizare a acestui obiectiv este de 25%. Valoarea totală a proiectului este de 5.934.937 lei, iar finanțarea este asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.