Licitație cu „abateri grave de la legislație”, pregătită de Primăria Brașov. Procedura de atribuire a unui contract de peste 65.000 lei a fost anulată

Primăria Brașov va trebui să reia licitația pentru atribuirea contractului pentru serviciile de dezinfecție, dezinsecție și deratizare pe domeniul public al orașului, după ce procedura, lansată în luna iunie a anului trecut, a fost anulată. Conform informațiilor disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, anularea s-a făcut în urma constatării unor „abateri grave de la prevederile legislative, care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului”. În aceste condiții, pe lângă faptul că va trebui să o ia de la capăt, municipalitatea brașoveană va trebui să restituie și garanțiile de participare.

Conform anunțului licitație de anul trecut, în urma acestei proceduri ar fi trebuit să se încheie un contract pe 8 ani, cu o valoare maximă estimată de 65.003.200 lei.

La puțin timp de la lansare, licitația a fost contestată și s-a ajuns chiar la procese, iar în urma deciziilor instanțelor s-a ajuns la anularea procedurii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.