Accident pe Transfăgărăşan: un motociclist şi un copil de 9 ani au ajuns la Urgenţe

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit, luni după-amiaza, pe DN 7C, pe Transfăgărășan, în zona dintre Cârțișoara și Bâlea Cascadă, unde a fost raportat un accident grav, în care a fost implcată o motocicletă şi un autovehicul. Potrivit poliţiştilor, un șofer a intrat în depășire și a lovit o motocicletă condusă din sens opus. Două persoane au fost duse la spital, în urma acestui accident.  

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, un șofer din Teleorman, în vârstă de 51 de ani, a intrat într-o depășire și s-a izbit de o motocicletă. Motociclistul și pasagerul, un copil de 9 ani, au fost răniți.

„Din primele cercetări rezultă că șoferul unui autoturism, în timp ce conducea autoturismul spre Cârțișoara, din cauze ce urmează a se stabili, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă din sens opus. Conducătorul motocicletei, în vârstă de 54 de ani, și un minor în vârstă de 9 ani, pasager pe moto, cetățeni străini, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Copilul a suferit un traumatism la membrul inferior și a fost transportat de un echipaj SMURD la CPU Luther, iar motociclistul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.