Monica Macovei, după accidentul în care a rănit grav un motociclist: „A intrat din plin în aripa stângă a mașinii (…). Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”

Monica Macovei, fost ministru al Justiției și fost europarlamentar,  a fost implicată sâmbătă într-un accident de circulație în apropiere de Mangalia. În urma accidentului, un motociclist a fost grav rănit și a ajuns la SPitalul Județean din Constanța. Primele informații arătau că Macovei ar fi intrat pe contrasens într-o curbă, însă fostul ministru al Justiției vine cu propriul punct de vedere și spune că motociclistul a intrat în plin în stânga mașinii sale.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a transmis Monica MAcovei, într-o postare pe pagina de Facebook. 

Reamintim că fostul ministru al justiției Monica Macovei a fost implicat sâmbătă într-un accident pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța, accident în urma căruia un motociclist a fost rănit grav și dus la spital. 

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat sâmbătă producerea unui accident rutier în județul Constanța, în care au fost „implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea gravă a motociclistului”.

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Poliția Constanța a transmis la rândul său un comunicat oficial, fără a preciza numele celor două persoane implicate în accident.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.