Subprefectul Pătrașcu, o nouă „săgeată” către primarul Coliban: „La Brașov țeapă și cartoane pe Facebook, la Cluj UNTOLD și 60 de milioane de euro la bugetul local”

Subprefectul Lucian Pătraşcu, lider municipal al PSD Braşov continuă să îi aducă aminte lui Allen Coliban de toate promisiunile susţinute înainte şi după ce a câştigat scaunul de primar utilizând „cartonaşele” pe Facebook şi o reţea mare de „postaci” de membri de partid şi simpatizanţi, care le-au distribuit fără preget. 

Într-un comunicat transmis în această dimineaţă, Lucian Pătraşcu aduce aminte de promisiunea primarului Coliban, scrisă inclusiv pe celebrele „cartonaşe”: organizarea MASSIF în Poiana Braşov (Ce promitea primarul Coliban pentru MASSIF Poiana Braşov, AICI) . Festivalul nu a mai ajuns să aibă loc la începutul acestui an, motivul oficial înaintat de Primăria Municipiului Braşov fiind pandemia (care la momentul respectiv nu mai impunea însă restricţii stricte). 

Vă mai aduceți aminte cum se lăuda primarul Allen Coliban pe rețelele de socializare cu evenimentele pe care le va organiza la Brașov?

”MASSIF – punem Poiana Brașov pe harta internațională a festivalurilor! Au reușit la Cluj-Napoca cu Untold-ul, au reușit la Constanța cu Neversea-ul și sigur vor reuși la Brașov cu Massif-ul. Sunt genul de evenimente care fac orașele să iasă din amorțeală și aduc multe venituri la bugetul local”.

Doar că totul a fost o minciună marca USR și Brașovul nu a ieșit din amorțeală! Alte orașe din România au organizat festivaluri, în orașul de la poalele Tâmpei administrația Coliban a fost mai preocupată de lupta internă din USR. Primarul a organizat conferințe de presă la Parlament, s-a dus la competiții de curling, dar niciun eveniment major nu a avut loc în municipiu. Am fost evenimente mici, de duzină prin care Brașovul nu a ieșit cu nimic în evidență, a transmis Lucian Pătraşcu. 

Subprefectul reaminteşte şi de faptul că raportul Curţii de Conturi ar evidenţia managementul defectuos al Primăriei Braşov, în „era Coliban”. Trebuie precizat însă că respectivul raport nu a fost însă făcut oficial de către Municipalitate, fiind deocamdată – conform spuselor primarului – în perioada de analiză. 

Singurul lucru bifat de primarul Coliban a fost raportul Curții de Conturi care a scos la iveală managementul defectuos din Primăria Brașov. Ilegalități la catacombe, bani irosiți aiurea la clubul de fotbal, dar și incompatibilitate. Cu asta ne-am ales la Brașov de pe urma lui Coliban!, a spus Lucian Pătraşcu. 

MASSIF Braşov vs. UNTOLD Cluj: „Braşovul rămâne codaş”

„În schimb, dacă la Brașov MASSIF a fost o nouă țeapă marca Allen Coliban (şi nu este singura, Electric-ul de Braşov fiind învăluit în ceaţă, n.n), la Cluj municipalitatea a dat lovitura. Potrivit presei locale, UNTOLD a adus la Cluj peste 60 de milioane de euro. Au fost prezenți la festival participanți din peste 100 de țări.

Astfel, mai trece un an, iar Brașovul rămâne tot codaș la capitolul evenimente. Nimic notabil, nimic de anvergură, niciun pas făcut înainte în primii 2 ani de mandat. Doar laude care se transformă în minciuni. Primarul demonstrează încă o dată că este ZERO barat la capitolul administrație publică. Nu știe, nu vrea, nu face!, a încheiat Pătraşcu. 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.