FOTO 3 medalii pentru sportivii brașoveni de la CS Babarunca, la Campionatul Sud Est European de Orientare în Alergare

Sportivii brașveni s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Sud Est European de Orientare în alergare, găzduit în weekend de orașul Victoria. La această competiție, care a avut loc sâmbătă, au participat peste 600 de sportivi din opt țări.

Județul Brașov s-a remarcat prin de trei juniori legitimați la CS Babarunca Săcele:  Vlad Percec la U16 (cu toate că el este încă junior U14), Ioan Iacob și Iulia Stupu la U18.

După 4 zile de concurs, sportivii brașoveni au strâns 3 medalii: 2 medalii de aur – Ioan Iacob la Lungă Distanță și Iulia Stupu la Ștafetă și una de argint – Ioan Iacob la Ștafetă. Pe lângă acestea se adaugă rezultatele bune la Medie Distanță, un loc 4 al Iuliei Stupu și două locuri 5 ale lui Ioan Iacob și Vlad Percec.

În același timp au avut loc și Campionatele Naționale la Orientare în alergare, la Sprint, Medie Distanță și Lungă Distanță. Juniorii de la CS Babarunca au strâns 12 medalii, din care 7 de aur, 2 de argint și 3 de bronz. Sportivii medaliați au fost: Sonia Stupu, Ana Tudorașcu (U12), Ana Brânduș (3 medalii de aur), Andreea Mazilu, Letitia Dragomir (U14) și Ioan Iacob, Iulia Stupu (U18).

La acestea s-au adaugat peste 20 medalii la probele Master, atât la Campionatele Sud Est Europene, cât și la Campionatele Naționale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.