Spectacol cu Magicianul Robert Tudor și Coloricii la Dino Parc Râșnov pe 14 august. Tot weekendul va fi plin de surprize

Distracția continuă și în luna august în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul României, cu ocazia mult așteptatului weekend prelungit de Sfânta Maria. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii parcului, pe 14 august, începând cu ora 12:00, un spectacol extraordinar cu Magicianul Robert Tudor și Trupa Coloricii. 

Se anunță o mulțime de activități pentru cei mici, dar și invitați speciali care să îi atragă pe toți membrii familiei. Muzică, dans, trucuri de magie inedite, înghețată și concursuri cu premii surpriză.

Mai mult decât atât, weekend-ul prelungit începe la Dino Parc Râșnov de joi, 11 august, când toți micuții pasionați de paleontologie au ocazia să se aventureze într-o Vânătoare de Comori organizată de Miniricii. Pe traseu vor fi nevoiți să dezlege ghicitori și să găsească indicii ascunse alături de arheologul Anonimus Rex, în timp ce doi hoți de comori vor fi pe urmele lor. Activitatea de Treasure Hunt se va desfășura pe 11 și 12 august, între orele 11:00 și 16:30, în patru runde de câte o oră și este inclusă în prețul biletelor de acces în parc. Prin participarea la această activitate, copiii vor învăța noțiuni de geografie, ecologie, dar și informații despre marii exploratori ai lumii.

Tot pe 12 august, în parcul cu dinozauri de la Râșnov vor avea loc și ateliere de pictură pe față pentru copii, programate între orele 11:00 și 15:00. 

„Vacanța de vară este dedicată distracției și învățării la Dino Parc Râșnov, așa că ne bucurăm să organizăm diverse activități în cadrul cărora familiile cu copii să petreacă timp de calitate împreună. Parcul este un adevărat muzeu în aer liber ce se întinde pe o suprafață de 4 hectare, iar toți cei ce ne vizitează pot explora în voie natura, cât și să se bucure de toate expozițiile științifice și lucrurile interesante puse la dispoziție”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Toate spectacolele și activitățile menționate vor fi incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare.  

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un muzeu în aer liber. Are o suprafață de 3,5 hectare, pe care se întinde un traseu cu peste 100 de dinozauri în mărime naturală. Printre alte activități regăsite în parc se numără un traseu de aventură în copaci, o tiroliană, două locuri de joacă pentru copii, o cameră labirint cu lasere, un atelier de pictură pentru copii, un cinematograf 360° și unul 9D, precum și diferite expoziții științifice naționale și internaționale. Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.