VIDEO&FOTO. De luni se închide total traficul pe pasajul de pe DN10, în zona Prejmer. Vezi rutele ocolitoare propuse

UPDATE: 17 septembrie. DRDP Brașov nu a mai așteptat până luni, 19 septembrie pentru a închide traficul rutier pe pasajul de la Prejmer.

Pasajul de la Prejmer, închis complet de vineri seara. RATBV a modificat traseele liniilor metropolitane 520 și 540

 

Pasajul de la Prejmer, de la intersecția DN11 – DN10, va fi închis complet traficului rutier, începând de luni, 19 septembrie, ora 9.00. în prezent, la acest pasaj se desfășoară lucrări de punere în siguranță, după ce constructorii au constatat, în urma unei evaluări făcute după ce au început  intervențiile, că nivelul de deteriorare este mult mai mare decât se credea.  

Direcția Regională de Drumuri și Poduri estimează că pasajul sta închis total traficului până în luna noiembrie când se estimează că vor fi gata lucrările de punere în siguranță.  Măsura închiderii traficului rutier a fost luată pentru a se putea demonta câte trei grinzi de beton de la fiecare deschidere, acestea urmând să fie înlocuite cu altele noi.

În total vor fi îndepărtate 9 grinzi de beton – câte trei pentru fiecare deschidere), iar în locul lor vor fi montate 6 grinzi  – câte două pentru fiecare deschidere. 

Prin restricționarea totală a traficului, DRDP și constructorul care se ocupă de lucrări speră să finalizeze mai repede și în siguranță această intervenție. 

Variantele propuse de DRDP  pentru cei care doresc să ajungă la Prejmer sunt:

  • ruta DN11 Lunca Câlnicului – Prejmer;
  • ruta Varianta de Ocolire Brașov – Tărlungeni – Cărpiniș – Prejmer. 
Reparaţiile la podul de la Prejmer costă aproximativ 5 milioane de lei şi sunt realizate de Asocierea Arhipro Developement SRL – SC Zohir 84 Construct SRL.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.