Percheziții pentru trafic de droguri de mare risc în cartierul Noua din Brașov

Foto: Arhivă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, efectuează 11 percheziții domiciliare, în județul Brașov, într-o cauză având ca obiect comiterea infracțiunilor trafic de droguri de risc și mare risc. 

Percheziții pentru droguri, în cartierul Noua

Din cercetări a reieșit că, în cartierul Noua, din Brașov, ar fi acționat o grupare specializată în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Membrii acesteia ar fi achiziționat droguri, pe care le-ar fi depozitat în locuința unuia dintre aceștia, și, ulterior, le-ar fi distribuit consumatorilor din județul Brașov.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, jandarmilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Brașov (GMJ Brașov) și Inspectoratul de Jandarmi al Județului Brașov (IJJ Brașov). Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție, a precizat Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.