Delegația COMPREST, prezentă la unul din cele mai importante evenimente de mediu

Din dorința de dezvoltare și de progres  a companiei, reprezentanți ai companiei au fost prezenți în perioada 7-9 noiembrie 2022, la expoziția internațională de tehnologie verde ECOMONDO, unul din cele mai importante evenimente de mediu, desfășurat în Italia, la Rimini Expocenter.

În cadrul acestui târg, au fost prezentate proiecte de succes și exemple de bune practici în domeniul managementului deșeurilor, expoziția acoperind toate sectoarele relevante din economia circulară. În actualul climat de profunde schimbări ce influențează sistemul de management al deșeurilor și orientarea către obținerea din diferite resurse a energiei verzi, interesul major al delegației a fost sectorul inovației, dar și secțiunile târgului care permit identificarea de noi investiții ce să asigure măsuri urgente de dezvoltare a companiei pentru a face față provocărilor.

 

 

Expozanții au pus la dispoziția participanților informații relevante despre serviciile pentru managementul integrat al deșeurilor, dar și despre tehnologii și utilaje pentru procesarea deșeurilor, echipamente pentru colectarea și transportul deșeurilor. Delegația a cules informații utile și despre noul model economic cultural al bioeconomiei circulare. 

„Toate resursele adunate de delegația COMPREST vor contribui la implementarea strategiilor ce au fost testate cu succes, accelerând astfel tranziția spre economia circulară. Calitatea serviciilor prestate se reflectă și în reducerea impactului asupra mediului, astfel că ne dorim ca mentalitatea adoptată deja în vestul Europei să fie însușită și în aria noastră de delegare.  În calitate de operator de salubrizare, suntem dornici să implementăm cele mai bune soluții la provocările ce apar în drumul spre succes, menținând standardele de calitate pe care ni le-am asumat, independent de modificările ce apar în domeniul salubrizării.”, declară reprezentanții COMPREST.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.