VIDEO Avarie la reţeaua de termoficare din Tractorul. Traficul este restricţionat pe o stradă principală din cartier

UPDATE 21 noiembrie, ora 10.15: Lucrările au început luni, 21 noiembrie. Este închisă doar o singură bandă de circulație. 

Serviciul Public Local de Termoficare derulează în aceste zile o lucrare de intervenție la rețeaua de transport agent termic care alimentează cartierul Tractorul, în urma constatării unor avarii pe această rețea.

Avaria constatată se află pe strada Zaharia Stancu nr. 4, pe prima bandă de circulație, pe direcția de mers spre str. 13 Decembrie (banda dinspre mall-ul Coresi, cam în dreptul hotelului Qosmo), a anunţat Primăria municipiului Braşov. În zona respectivă a fost restricționată circulația pe prima bandă. 

În funcție de momentul în care vor fi furnizate piesele necesare, lucrările ar trebui să înceapă azi. 

Intervenţia presupune o săpătura la adâncimea de 2,5 metri, inclusiv cu sprijiniri de mal, astfel că în momentul demarării lucrărilor de reparație traficul va fi restricționat, temporar, pe ambele benzi ale sensului de mers dinspre str. Hărmanului spre str. 13 Decembrie, tronsonul cuprins între sensul giratoriu care permite accesul spre mall-ul Coresi și ieșirea din parcarea mall-ului, după terenurile de sport.

Pentru a nu risca producerea unei avarii majore, SPLT a luat decizia reducerii presiunii pentru cele aproximativ 2.500 de apartamente și scăderea temperaturii agentului termic la 50 de grade Celsius, față de aproximativ 60 de grade Celsius, cât este temperatura în mod normal.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.