FOTO. Comandantul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, avansat în grad. Unitatea este condusă acum de un general

FOTO: Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”
Din 5 decembrie, Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov este condusă de un general, după ce comandantul unității a fost avansat în grad. 
 Ceremonia militară s-a desfășurat luni la sediul comandamentului Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” din Brașov, când  generalul maior Ciprian Marin, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica” a dat citire Decretului prezidențial de acordare a gradului de general de brigadă cu o stea colonelului Ilie-Marian Dragomir, comandantul marii unități.
 
FOTO: Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”
 
La ceremonie a participat personalul comandamentului și subunităților de brigadă alături de comandanții și subofițerii de comandă ai batalioanelor din compunerea Brigăzii 2 Vanători de Munte.
 

La conducerea unității din anul 2021 

 
 
Generalul de brigadă Ilie-Marian Dragomir este absolvent al Institutului Militar „Nicolae Bălcescu”, promoția 1992, specialitatea militară „vânători de munte”.
De-a lungul carierei a încadrat funcții de comandă și execuție în structuri de vânători de munte și funcții de conducere atât în Statul Major al Forțelor Terestre cât și în Statul Major al Apărării.
Din anul 2021 este comandant al Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.