Brigada 2 Vânători de Munte Braşov, în doliu. L-a pierdut pe maiorul Constantin Olaru

Maiorul Constantin Olaru a încetat din viață, după o lungă și cumplită luptă cu boală, a anunţat Brigada 2 Vânători de Munte Braşov. 

Iată mesajul vânătorilor de munte:

Brigada 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” a mai pierdut un camarad

Colegul nostru, maiorul Constantin Olaru, a pierdut lupta cu boala și a plecat dintre noi ieri, 3 ianuarie 2021. Colegii care au lucrat cu el își amintesc de Oly (așa cum îi ziceau), un om blând, care te ajuta cu zâmbetul pe buze oricând aveai nevoie și indiferent de câte sarcini avea de făcut, și care își găsea timp pentru fiecare. Din păcate, în ultimii ani de luptă continuă, timpul nu a mai fost de partea lui.

Cu aproximativ un an în urmă, ne-am mobilizat să strângem fonduri pentru un set de analize, pe care nu și le mai permitea din punct de vedere financiar. 

Am fost la el acasă să îi scriem povestea și se grăbea foarte mult, știa că orice secundă este importantă pentru el și că trage de ultima speranță, de un tratament care să dea randament în cazul lui.

Astăzi, militarii Brigăzii 2 Vânători de Munte “Sarmizegetusa” își exprimă sincerele condoleanțe familiei îndurerate.

Nu te vom uita niciodată! Drum lin spre stele, Oly!

În urmă cu un an, Constantin Olaru şi colegii săi de la Vânători de Munte organizau o strângere de fonduri pentru tratamentul acestuia, anunţînd atunci că maiorul suferă de tumoră malignă a rectului cu determinări secundare hepatice şi pulmonare. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.