Marcajele la pista Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, finalizate. Ce avioane pot ateriza la Brașov

Marcajele de pe pista de decolare-aterizare a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, dar și de pe celelalte suprafețe de mișcare, respectiv calea de rulare alfa și platforma pe care vor fi parcate aeronavele, au fost finalizate. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, care a menționat lucrările au fost încheiate în ultimele zile ale anului trecut, când s-au desfăşurat şi procedurile de recepţie. 
 
Au fost trasate marcaje pentru o suprafață de 12.200 mp, în culorile galben, roșu, alb reflectorizant, precum și 700 mp de marcaje negre, iar lucrările au fost realizate de SC GIROD Semnalizare Rutieră SRL. 
 
Pe pista aeroportului de la Ghimbav, cu o lungime de 2.820 m și o lățime de 45 m, vor putea ateriza aeronave precum ATR – 72, Airbus A320 sau Boeing 777. 
 
Reamintim că Aeroportul Internațional Brașov ar urma să devină funcțional în 15 iunie, iar pentru 16 iunie sunt anunțate și primele zboruri, biletele fiind deja scoase la vânzare de către unele agenții de turism. 
 
 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.