Autobuzul turistic etajat, din nou pe străzile Brașovului. Care este programul de circulație al liniei 20B

Începând din 23 iunie operatorul de transport RATBV pune în circulație autobuzul supraetajat, pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și zona Belvedere. Acesta va circula pe un traseu cu lungimea de 18,4 km, ce include zona istorică a orașului, dar și o porțiune din Drumul Poienii.

Autobuzul circulădecapotat (fără acoperiș), la o frecvență de 60 de minute și va opri în stațiile: Livada Poștei – cap de linie, Piața Unirii, Teatrul Dramatic, Primărie, Astra (Mielul Alb), Biserica Evanghelică Bartolomeu, Belvedere.

Programul de circulație este de  luni până vineri, între orele 16.00 și 21.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 21.00 (ore de plecare din Livada Poștei).

Prețul unei călătorii este de 4 lei (se circulă cu titlurile valabile pe transportul urban și metropolitan). Pe această line sunt valabile și abonamentele urbane (80 lei) sau abonamentul metropolitan (150 de lei). De asemenea, se poate achiziționa și abonamentul de o zi (12 lei), care le permite călătorilor să coboare la fiecare stație și să viziteze zona respectivă, după care să se urce, din nou, în autobuzul etajat. Pe de altă parte, în autobuz sunt lipite coduri QR, prin se pot obține informații despre obiectivele turistice aflate pe traseu.

Traseul liniei 20B: Livada Poștei – Str. Mureșenilor – Str. George Barițiu – Șirul Gh. Dima – Str. C-tin Brâncoveanu – Str. Prundului – Șirul Ludwig van Beethoven – Str. George Barițiu – Str. Mureșenilor – Bd. Eroilor – Bd. 15 Noiembrie – Str. Agrișelor – Str. Iuliu Maniu – Str. Nicolae Iorga – Str. Lungă – întoarcere în giratoriul Str. Lungă (la intersecția cu str. Stadionului și Calea Făgărașului) – Str. Lungă – Șirul Livezii – Str. Stejărișului – parcare Belvedere (oprire și staționare cca. 10 min.) – Str. Stejărișului – Șirul Livezii – Livada Poștei. Lungimea traseului este de 18,4 km.

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.