Weekend dedicat Republicii Moldova în Piața Sfatului din Brașov. Brașovenii și turiștii vor putea cumpăra produse „Fabricat în Moldova”

Aproximativ 60 de agenți economici din Republica Moldova, oficiali la nivel guvernamental și local, un ansamblu de dansuri și soliști reprezentativi din Republica Moldova vor participa, începând de vineri, 23 iunie, la evenimentul „Republica Moldova Prezintă“, organizat în Piața Sfatului din Brașov. Evenimentul își propune să prezinte producătorii Republicii Moldova către români și turiștii din Brașov, dar și să creeze relații noi de afaceri.
Evenimentul va cuprinde o expoziție cu vânzare de produse moldovenești în Piața Sfatului, evenimente de degustare de vinuri și un master class destinat companiilor producătoare de produse/servicii. Deschiderea oficială a târgului va fi făcută vineri, de la ora 11.00, și va fi precedată de un program artistic oferit de un ansamblu de dansuri și soliști reprezentativi din Republica Moldova.
Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 22.00, până duminică, 25 iunie (când programul se va încheia la ora 20.00). Sâmbătă, între orele 12.00 și 14.00, se va desfășura master class-ul companiilor producătoare de produse/servicii, și tot sâmbătă, între orele 13.00 și 14.00, în Piața Sfatului, Ansamblul folcloric și dansatori populari din raionul Criuleni, Republica Moldova vor prezenta un program artistic.
„Republica Moldova Prezintă” la Brașov este o proiectare a conceptului național-cultural anual – „Fabricat în Moldova” din orașul Chișinău. La Brașov, evenimentul se află la a treia ediție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.