Drumul Poienii a intrat în reparații. Primăria Brașov a anunțat restricții de circulație în timpul zilei

Sectorul Drumului Poienii, cuprins între Livada Poștei și Turnul Alb, a intrat în reparații, pe acest tronson fiind programate lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului, reparare a trotuarelor și înlocuire a bordurilor.

Pentru ca firma să lucreze în cele mai bune condiții, Primăria Brașov a anunțat că au fost introduse restricții de circulație în intervalul 8.00 – 17.00. Mai exact, circulația rutieră se desfășoară pe o bandă, alternativ.

Tot pe Drumul Poienii se va mai lucra pe trei tronsoane – în zona Belvedere, în zona intersecției cu strada Cibinului și la Km 4, aici executându-se lucrări de reparații asfalt.

Primăria Brașov nu a anunțat cât vor dura lucrările și, implicit, când se vor ridica restricțiile de viteză.

Pe ce străzi se mai lucrează în municipiul Brașov:

  • Se fac reparații de trotuare cu pavaj pe străzile de pe Dealul Cetății (Aleea Lupeni, Colonel Buzoianu, Maior Cranța).
  • reparații majore pe strada Carpaților, cu restricții de circulație pe o bandă pe sens, pe strada Carpaților, între străzile Zorilor și Barbu Lăutaru. După turnarea stratului de afalt vor fi ridicate la cote și capacele gurilor de scurgere și de vizitare. Lucrarea se va termina până la sfârșitul acestei luni.
  • Pe strada Petofi Sandor se lucrează la ridicarea gurilor de scurgere.
  • Se pavează strada Fundătura Țibleșului și se execută reparații pe Sitarului și Pârâului.
  • Se mai lucrează pe strada 13 Decembrie, între b-dul Gării și str. Camil Petrescu, cu restricții temporare de circulație pe maxim o bandă. Aici se repară asfaltul și se ridică la nivel gurile de scurgere.
  • Lucrări de asfaltare cu turnare de covoare asfaltice se desfășoară și în Triaj, pe strada Filiași (zona terminalului RATBV).
  • Se execută reparații ale carosabilului în zona gării, pe strada din spatele Sălii Sporturilor (Bd Gării).

Ce șantiere vor fi deschise în perioada următoare:

  • Săptămâna viitoare, Recon va intra pe strada Molidului, pentru lucrări de refacere după intervenția Electrica, lucrări care implică atât porțiuni din carosabil, cât și din trotuare.
  • Săptămâna viitoare se va intra și în zona Urban Invest, pe segmentul dintre str. Barbu Lăutaru și Poienelor, paralel cu str. Carpaților, urmând a fi turnat stratul de uzură al asfaltului și realizarea ridicării la nivel a capacelor.
  • Săptămâna viitoare va intra în reparații Strada Hărmanului, pe tronsonul cuprins între Bld. Al. Vlahuță și str. Toamnei. Lucrările vor dura aproximativ două săptămâni și vor presupune frezare și turnare de covor asfaltic, ceea ce va însemna și restricționarea circulației, temporar, pe o bandă. În paralel vor fi executate și reparații pe strada Sînzienelor (în spatele sediului CEC).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.