Trei străzi din Șcheii Brașovului, închise pe timpul nopții. Ce rute alternative au șoferii la dispoziție

Primăria Brașov a anunțat că de luni,7 august, încep lucrările de reparații pe trei artere importante din cartierul Șchei: străzile Șirul Ghe. Dima, Constantin Brâncoveanu și Prundului. Pe aceste artere se turna un nou strat de asfalt, iar termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 18 august.

Pentru a reduce blocajele în trafic, având în vedere că aceste artere asigură legătura principală dintre cartier și restul orașului, se va interveni doar pe timpul nopții, în intervalul orar 22.00 – 5.30.

Pentru ca reparațiile să se poată desfășura în condiții de siguranță, traficul rutier va fi deviat în acest interval orar (22.00 – 5.00), astfel:

  • accesul rutier spre cartierul Șchei se va face pe străzile Castelului – Constantin Lacea – Piața Unirii;
  • accesul dinspre cartierul Șchei spre centru se va face din Piața Unirii pe strada Băilor – Șirul Dima;
  • în intervalul menționat, mijloacele de transport în comun de pe liniile de transport  50 și 52 vor circula doar până la stația Biserica Neagră, de unde vor continua pe Șirul Beethoven și Poarta Șchei. Autobuzul de pe ruta 4 va face doar sensul giratoriu de la Poarta Șchei și se va întoarce pe Mureșenilor.

Lucrările vor afecta și circulația mijloacelor de transport în comun, RATBV anunțând că în perioada 7 – 18 august va modifica mai multe trasee:

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.