Caz incredibil la o grădiniță privată din Brașov. Un băiețel de doi ani, mușcat în timp ce dormea

Un copil de 2 ani a fost mușcat în timp ce dormea, la o grădiniță privată din municipiul Brașov. Incidentul s-a produs în 3 august, iar părinții spun că incidentul s-a produs într-o perioadă în care copii nu erau supravegheați.

Tatăl copilului a declarat că în 3 august, când când a mers să își ia copilul de la grădiniță, a observat „un spirit de agitație și neliniște din partea colectivului, toți își cereau scuze ca mai durează un pic pană îl aduc pe micuț. Când l-au adus, am rămas șocat de starea în care l-am găsit, avea multiple echimoze și escoriații la nivelul feței. Întrebând ce s-a întâmplat, s-a zis că a fost mușcat de un alt copil, moment care s-ar fi întâmplat într-o fracțiune de secundă”.

Părintele spune că micuțul avea puțin 5 mușcături pe pomeților, frunte, ceafa și urechi: „Nici “Supersonic “ nu ar fi reușit se le facă pe toate atât de repede”.

În urma vizualizării imaginilor video de pe camerele de supravegheat, tatăl copilului spune că a constat că micuții au fost lăsați nesupravegheat timp de 17 minute în timp ce dormeau.

„În acest timp al meu micuț, a fost mușcat timp de două minute continuu de un copil de 2 ani. Mușcat în timp ce el dormea și nu înțelegea ce se întâmpla cu el, cine și de ce ii provoacă durere, fără a avea puterea de a se apăra. Când am luat copilul trecuse 1.5 ore de la incident și eu nu fusesem anunțat”, a continuat tatăl copilului.

Conducerea grădiniței spune a declarat pentru ProTv că a demarat o anchetă internă pentru a verifica de ce copiii nu erau supravegheați în momentul incidentului care a durat aproximativ 2 minute și 40 de secunde.

După acest incident, părinții au sesizat Inspectoratul Școlar al Județului Brașov, Direcția pentru Protecția Copilului, care cercetează acum cazul. De asemenea, a fost depusă o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru loviri sau alte violențe și neglijență în serviciu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.