Percheziţii la sediul unei unităţi de învăţământ particulare din Brașov, într-un dosar de luare şi dare de mită. Poliția a mai vizitat și sediul unei fundaţii și domiciliul unei persoane fizice

Foto: Arhivă

Trei percheziţii au avut loc luni dimineaţă, în Braşov, la sediul unei unităţi de învăţământ particulare, cel al unei fundaţii şi la domiciliul unei persoane fizice, într-un dosar de luare şi dare de mită. Cinci persoane au fost duse la audieri.

”În această dimineaţă – 16.10.2023, începând cu orele 07:00, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul I.P.J. Braşov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic Braşov efectuează un numar de 3 perchezitii domiciliare în municipiul Braşov, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de luare de mită  şi dare de mită”, anunţat luni dimineață IPJ Braşov.

Cu ocazia punerii în executare a mandatelor de percheziţie domiciliară – vizând sediul unei unităţi de învăţământ particulare, cel al unei fundaţii şi domiciliul unei persoane fizice – se urmăreşte identificarea şi ridicarea de mijloace de probă  – înscrisuri oficiale, echipamente informatice, evidenţe personale, sume de bani – ce urmează a fi administrate în probatoriu pe parcursul urmăririi penale, au anunțat autoritățile.

Acţiunea beneficiază de suportul tehnic de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.