Zborul Braşov – Luton, din această dimineaţă, a fost anulat din cauza unui incendiu

Sursă foto: Profimedia

Zborul Londra – Brașov – Londra, operat astăzi de Wizz Air, care trebuia să plece în această dimineaţă de la ora 9.00, a fost anulat din cauza unui incendiu de izbucnit la Aeroportul Luton.

UPDATE: 14.00

188 de pasageri urmau să aterizeze la Brașov în această dimineață și 241 urmau să decoleze spre Londra cu zborul care a fost anulat.

***

Potrivit Agerpres, aeroportul Luton a suspendat toate zborurile programate să aterizeze până azi la prânz, după ce un incendiu de proporţii a afectat una dintre parcările sale, provocând prăbuşirea ei.

Este vorba despre Parcarea nr. 2, unde cincisprezece maşini de pompieri ale serviciului Bedfordshire au intervenit pentru a stinge incendiul ce a afectat jumătate din structura cu mai multe etaje.

Sute de persoane sunt blocate în Luton în această dimineaţă.

„Siguranţa pasagerilor şi a personalului nostru rămâne principala noastră prioritate. Prin urmare, am luat decizia de a suspenda toate zborurile până miercuri, 11 octombrie, la ora 12.00”, 11.00 GMT, a indicat aeroportul situat la aproximativ patruzeci de kilometri nord de centrul Londrei şi deservit de mai multe companii aeriene low-cost. 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.