Manager nou la Maternitatea Brașov. El a preluat mandatul de la Mircea Preda, care a demisionat fără explicații

Maternitatea Brașov are, începând din 10 octombrie un nou manager, după ce Mircea Preda a demisionat din funcția de director, relatează radiobrasovfm.ro. Fostul director economic, Ciprian Carapcea, a fost numit în funcția de manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Brașov, după ce a obținut cea mai mare notă la proba de susținere a proiectului de management.

Președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, a confirmat schimbarea de la conducerea Maternității și a preciyat că dr. Mircea Preda va rămâne în spital:

Vom continua să lucrăm împreună, pentru că asta mi-a promis și domnul Preda după ce și-a dat demisia și asta mi-a promis și domnul Carapcea, noul manager, înainte de a-i semna dispoziția de numire în funcție„.

Dr. Mircea Preda nu a vrut să comenteze decizia de demisie, însă le-a mulțumit colegilor pentru susținere.


„Fără ei nu aș fi putut să fac nimic din ce s-a făcut în acest spital; pentru ei, pentru cei care au lucrat pentru mine, pentru sutele de colegi, infirmiere, asistente, medici, persoane din corpul administrativ, lor aș vrea să le mulțumesc din suflet, pentru că sunt niște oameni minunați și întotdeauna vom rămâne colegi”, a declarat dr. Preda.

Dr. Mircea Preda era manager la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Braşov din 2019, când a câştigat concursul organizat de Consiliul Judeţean. El a mai condus Maternitatea Brașov, în 2015, pentru o perioadă relativ scurtă, înainte ca postul să fie preluat de dr. Valeria Badea. 

Mandatul noului manager nu va fi tocmai ușor, având în vedere că în această perioadă unitatea sanitară este în plin șantier, iar el va trebui să monitorizeze lucrările, apoi să pună în funcțiune noile spații medicale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.