Hotelul Radisson rămâne fără „parcarea” pe care şi-a desenat-o pe Bulevardul Eroilor din Brașov

Serviciului Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Brașov solicită amplasarea unor indicatoare cu „Oprire interzisă”, în zona cuprinsă între Hotel Radisson şi Hotel Capitol, care acum este folosită ca o parcare neoficială. Propunerea se află pe agenda Comisiei de Circulaţie a municipiului Braşov care se va întruni în 12 octombrie.

În cazul în care va fi aprobată, solicitarea Serviciului Amenajare Drumuri Publice şi Siguranţa Circulaţiei ar trebui să contribuie la fluidizarea circulaţiei pe bulevardul Eroilor, având în vedere că acest tronson al arterei este folosit, în multe cazuri, ca parcare temporară de către cei care vin la hotel, fără să fie şi amenajată şi semnalizată ca atare.  

Situaţia din prezent a apărut încă din perioada în care se lucra la reamenajarea şi transformarea în hotel a clădirii în care a funcţionat Palatul Telefoanelor (foto jos).

Atunci, dezvoltatorul a primit din partea Primăriei Braşov un aviz care permitea staţionarea utilajelor şi amplasarea containerelor de moloz, în faţa imobilului la care se lucra.

Ulterior, banda trebuia redată circulaţiei auto dar acest lucru nu s-a mai întâmplat şi a ajuns, în schimb, să fie folosită neoficial ca o parcare pentru clienţii hotelului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.