Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav nu a primit, încă, documentul oficial pentru prelungirea programului. Acesta trebuie emis de ROMATSA

Chiar dacă a fost anunțată în 30 octombrie, prelungirea programului Aeroportului Internațional Brașov începând cu data de 15 ianuarie 2024 nu a fost oficializată printr-un document. Anunțul a fost făcut ieri de directorul Regiei Autonome Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, Alexandru Anghel.

„Nu am primit un document oficial în acest sens, chiar dacă l-am solicitat. Deocamdată, este doar o minută a unei şedinţe”, a declarat Alexandru Anghel pentru bzb.ro.

Programul Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav va fi extins la 16 ore, în intervalul orar 07:00-23:00, începând cu data de 15 ianuarie 2024. 

Reamintim că la finalul lunii octombrie, Consiliul Județean Brașov a anunțat printr-un comunicat de presă că decizia de prelungire a programului a fost luată „de comun acord”, în cadrul unei întruniri care a avut loc luni, 30 octombrie, la sediul Administraţiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA RA, în prezenţa oficialilor braşoveni şi a conducătorilor autorităţilor care reglementează domeniul aeronautic în ţara noastră.

Directorul Aeroportului Internațional Brașov a declarat că, prin adrese oficiale, a solicitat prelungirea programului imediat după inaugurarea aeroportului, însă răspunsurile de la ROMATSA au întârziat să apară sau au fost transmise răspunsuri oficiale. P

Pe de altă parte, data de la care urmează a fi prelungit programul (15 ianuarie 2024) a nemulțumit conducerea Dan Air, care a anunțat că își mută zborurile pe Aeroportul Internațional Bacău.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.