VIDEO. Viscol puternic între Bran și Râșnov

Viscolul a început să afecteze și județul Brașov. Astfel, duminică seara, vântul bătea cu putere și viscolea zăpada pe DN 73, între localitățile Bran și Râșnov.

„Cu toate acestea se înregistrează valori de trafic destul de mari, semn că mulți participanți la trafic au ignorat avertismentele lansate de autorități cu privire la amânarea călătoriilor în acest weekend. Evitați pe cât posibil deplasările în această perioadă sau, în cazul în care sunteți nevoiți să faceți acest lucru, nu plecați la drum fără a vă informa în prealabil și fără echiparea corespunzătoare a autovehiculelor”, au recomandat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Județul Brașov este sub cod galben de viscol. Meteorologii avertizează că vântul va atinge viteze de 50 – 65 km/h și pe arii restrânse va fi viscol și vizibilitate scăzută.

1 Comentariu

  1. Nu ma asteptam sa fie asa multa zapada in perioada asta. Am ramas peste weekend la https://cazarerasnov.ro/ cu copii pentru ca nu am mai avut posibilitatea sa ne continuam drumul. Partea buna a fost ca ne-am distrat in zapada.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO. Viscol puternic între Bran și Râșnov - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.