Repararea și întreținerea drumurilor din Brașov ar putea costa aproape un miliard de lei. Primăria Brașov caută firme care să realizeze lucrările

Repararea și întreținerea drumurilor din municipiul Brașov în următorii patru ani ar putea costa 955.994.498 lei. Acesta este suma maximă a licitației ce a fost lansată de Primăria Brașov pentru încheierea unor acorduri cadru pe patru ani pentru realizarea acestor lucrări, procedură pentru care ofertele sunt așteptate până în 19 februarie.

Conform datelor disponibile pe platforma electronică de achiziții publice, procedura de atribuire se va desfășura pe două loturi, unul pentru străzile din jumătatea nordică a orașului (Lotul 1), iar celălalt pentru străzile din jumătatea sudică a orașului (Lotul 2). Granița dintre cele două loturi este formată din str. Zizinului, Toamnei, M. Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str. Al. I. Cuza), str. Al. I. Cuza, Avram Iancu, str. Stadionului (sector str. Avram Iancu – str. Lungă), Calea Făgăraşului.

Pentru Lotul 1, valoarea estimată a acordului-cadru pe patru ani este de 589.673.390 lei, iar pentru Lotul 2 de 366.321.108 lei. Pentru fiecare dintre cele două loturi se vor semna câte 3 acorduri – cadru (cu ofertanții care se clasează pe primele trei locuri), iar anual sau când este nevoie de unele intervenții se vor semna contracte subsecvente cu una dintre cele trei firme (cea care vine cu cea mai bună ofertă).

Licitația va trebui să fie încheiată până la finalul lunii aprilie 2024, pentru că atunci expiră contractul pe perioadă determinată cu firma RS Activ (încheiat pentru perioada 1 ianuarie – maxim 30 aprilie).

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.