Atenție! Cade Primăria Brașov. Se va auto-amenda?

Sursa foto: Radio România Brașov

Pompierii brașoveni au fost solicitați miercuri să intervină la Primăria Brașov. De data aceasta nu a fost vorba de un exercițiu, ci de o misiune reală: verificarea porțiunilor de tencuială de sub acoperiș, după ce o bucată de fațadă de pe latura dinspre Poștă s-a desprins.

Potrivit Radio România Brașov, nimeni nu a trecut prin zonă în momentul în care bucata din fațadă a căzut.

Potrivit Regulamentului de intervenție pentru creşterea calității arhitectural-ambientale a clădirilor din zonele de acțiune prioritară în Municipiul Brașov, „proprietarii acestor clădiri au obligația de a realiza lucrările de intervenție și protejare a clădirilor, dacă acestea prezintă degradări care pun în pericol viața,
integritatea fizică, sănătatea și siguranța populației, care afectează calitatea mediului, a cadrului construit urban și a spațiilor publice”.

În mod normal, proprietarul clădirii de pe care s-a desprins fațada ar trebui sancționat de către Poliția Locală Brașov (instituție aflată în subordinea municipalității brașovene), iar acum rămâne de văzut dacă, pentru acest incident, Primăria Brașov se va „auto-amenda”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.