Modificări de trasee şi orare pe 3 linii ale RATBV, de la 1 martie

RATBV va opera de vineri, 1 martie 2024, unele modificări în privința regimului de operare pe trei linii de transport public de persoane, la solicitarea Asociație Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public Brașov.

Linia A1 va opri şi pe strada Lungă

Astfel, pentru a răspunde nevoilor de mobilitate și, implicit, pentru a crește atractivitatea serviciului de transport public oferit de societatea noastră pe linia A1 (Gara CFR Brașov – Aeroport), de mâine autobuzele ce deservesc această linie vor opri, pe ambele sensuri de deplasare, și în stațiile denumite ”Memorandumului” de pe strada Lungă. 

Mai multe curse pe linia metropolitană 320 Braşov – Feldioara/Rotbav

Tot de la 1 martie, RATBV va suplimenta semnificativ, mai ales la sfârșitul săptămânii, capacitatea de transport oferită pe traseul metropolitan 320, Gara CFR Brașov – Feldioara/Rotbav. Concret, în zilele lucrătoare se introduce o nouă cursă, cu plecare la orele 22.00 din Brașov și 23.00 din Rotbav. În zilele de sâmbătă, se suplimentează numărul de curse prin efectuarea de plecări din Gara Brașov și la orele 10.00, 12.00 și 20.00, iar din Feldioara/Rotbav plecări suplimentare față de cele actuale la orele 11.00, 13.00 și 21.00. De asemenea, în zilele de duminică, în plus față de cursele existente, se vor mai efectua unele la orele: 12.00, 16.00 și 20.00 din Gara Brașov, respectiv 13.00, 17.00 și 21.00 din Feldioara/Rotbav. RATBV va actualiza, pe site și în stații, graficele de circulație ale acestei linii, noile afișe urmând a purta mențiunea ”Valabil de la 1 martie 2024”. 

O nouă pereche de staţii pe linia metropolitană 140 Braşov – Zărneşti

O modificare survine și în parcursul liniei 140, Brașov – Zărnești, referitoare la introducerea unei noi perechi de stații pe raza orașului Zărnești. Denumite ”Strada Mare” pe ambele sensuri de deplasare, stațiile sunt situate între actualele puncte de îmbarcare / debarcare ”Gara Tohanul Vechi” și ”Facultativă”. 

Modificările de pe liniile metropolitane menționate au fost aprobate de Asociația Metropolitană la solicitarea primăriilor din Feldioara și, respectiv, Zărnești, a anunţat RATBV SA.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.