Lucian Patrașcu (PSD) – „Drumurile județene din Brașov sunt într-o stare deplorabilă”


Candidatul PSD pentru Președinția Consiliul Județean Brașov, Lucian Patrașcu, acuză actuala conducere liberală a Consiliului Județean Brașov pentru starea deplorabilă în care se regăsesc multe drumuri județene. Patrașcu îl acuză pe Veștea de neimplicare și de ignorare a situației drumurilor județene!
Patrașcu afirmă că există bugete disponibile pentru modernizarea drumurilor județene și pentru începerea unor lucrări de infrastructură rutieră.

„Infrastructura rutieră din Județul Brașov este într-o stare deplorabilă, afectând în mod direct viața de zi cu zi a locuitorilor și încetinind dezvoltarea economică a județului nostru. Este inacceptabil ca în secolul XXI, în inima unui județ cu un potențial turistic și economic uriaș, drumurile să fie într-o stare atât de proastă. Starea actuală a drumurilor județene este o rușine pentru Brașov. Gropile, fisurile și lipsa marcajelor rutiere nu doar că pun în pericol siguranța conducătorilor auto și a pietonilor, dar afectează în mod negativ transportul de mărfuri, descurajând investitorii și limitând mobilitatea locuitorilor.
Am identificat probleme majore. O serie de drumuri sunt deteriorate, prezentând gropi, crăpături, marcaje rutiere și indicatoare lipsă, ceea ce constituie un pericol la adresa tuturor conducătorilor auto. În plus, din cauza lipsei de profesionalism, mai multe poduri de pe drumurile județene au restricție de circulație sau au fost demolate, în locul lor neconstruindu-se nimic, așa cum este cazul podului NATO de la Voila.
Mai mult, Consiliul Județean Brașov în cei opt ani de administrație Veștea nu a fost în stare să facă o strategie în ceea ce privește transportul public în comun. Există localități în Județul Brașov în care nu există transport public sau există deficiențe majore ale transportului public, lucru ce limitează accesul locuitorilor la servicii esențiale și oportunități de muncă.
Din data de 9 iunie 2024, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Brașov, mă angajez să fac demersurile necesare pentru a demara programe de investiții în modernizarea drumurilor din administrarea Consiliului Județean. Fiecare locuitor al județului Brașov are dreptul fundamental de a beneficia de drumuri modernizate, sigure și semnalizate corespunzător, drumuri care să susțină dezvoltarea economică și calitatea vieții în județul nostru”.

Lucian Patrașcu, candidatul PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Brașov

Realizat de Vâju Dan-Stejărel Întreprindere Individuală la comanda PSD – Organizația JudețeanăBrașov

Cod Mandatar Financiar 21240002

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.