PNL Brașov promovează candidați condamnați penal sau incompatibili

Sub semnătura lui Adrian Veștea, patru candidați cu condamnări penale definitive au fost propuși pentru Consiliul Județean

Irineu Darău: “PNL Brașov a crezut că poate promova candidați incompatibili și corupți fără să fie tras la răspundere.” (*Articol al USR Braşov)

Candidați PNL la Primărie declarați incompatibili

PNL și PSD au demonstrat, încă o dată, că interesul lor principal nu este binele public, ci perpetuarea propriilor lor interese meschine și corupte. Într-o manevră disperată de a manipula procesul electoral, aceștia au devansat alegerile cu trei luni și au impus un exces de birocrație. Totuși, aceste strategii nu au fost suficiente pentru a ascunde adevărul: primarii de la Bunești, Hălchiu și Voila au fost declarați incompatibili de Înalta Curte și aveau interdicție să candideze din nou.

Grație vigilenței lui Irineu Darău și a echipei USR Brașov, aceste manevre ilegale au fost demascate, iar adevărul a ieșit la iveală.

”Avem soluții politice serioase în toate cele trei locuri. Avem candidați la primării, avem echipe de consilieri și ne asumăm că reprezentăm alegerea cea mai bună și corectă pentru respectivele comunități,” a declarat senatorul Irineu Darău, candidat al Dreptei Unite pentru președinția Consiliului Județean Brașov.

Patru candidați cu condamnări penale definitive propuși de PNL pentru Consiliul Județean

PNL-PSD se scufundă tot mai adânc în mocirla corupției. Sub semnătura liderilor PNL și a lui Adrian Veștea, patru candidați cu condamnări penale definitive au fost propuși pentru Consiliul Județean: Cocoș Liviu, Gabor Alexandru Adrian, Donțu Mihai Aurel și Anuțoiu Ionică. Aceștia sunt condamnați pentru crime, corupție sau conducere sub influența alcoolului.

Irineu Darău a fost tranșant:

„Atât au putut PNL Brașov și Adrian Veștea în 2024, pe o listă de 43 de consilieri județeni. Eu rog toți brașovenii, din toate colțurile județului, să se alerteze la acest dispreț din partea PNL în privința legii și a statului de drept.”

Dreapta Unită rămâne singura alternativă viabilă.

“Noi nu ne-am încurcat niciodată cu PSD. Dreapta Unită are o identitate clară și vine cu candidați pentru Primării și pentru Consiliul Județean care nu au niciun fel de probleme de integritate,” a subliniat Darău.

Este timpul ca brașovenii să se ridice împotriva corupției și incompetenței PNL și să aleagă o alternativă onestă și competentă. Dreapta Unită reprezintă singura speranță pentru un viitor curat și transparent.

(*Articol al USR Braşov)
Cod mandatar financiar: 21240009

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.