RATBV a prelungit traseul liniei 17B. Autobuzele fac o „buclă” într-o zonă rezidențială    

    

RATBV a anunțat modificarea traseului liniei 17B (Gara Brașov – Timișul de Jos), începând cu data de 11 mai. Schimbarea vizează realizarea câte unei intrări pe ambele sensuri de deplasare pe strada Stejarului din cartierul Bunloc pentru a deservi și această zonă.

 Astfel, pe sensul de deplasare spre Timișul de Jos, după ce trec de podul de la Dârste de pe DN 1, autobuzele intră la stânga pe strada Stejarului din cartierul amintit, opresc în stația denumită „Bunloc”, iar apoi ies din nou în DN1. Din motive de siguranță rutieră, își continuă traseul pe sub podul amintit și doar apoi pe traseul obișnuit. La sensul spre Gara Brașov, se va intra din nou pe strada Stejarului, se va opri în aceeași stație „Bunloc”, iar apoi se va reveni în DN 1 pentru continuarea deplasării spre Gară.

 Pentru evitarea oricărei confuzii cu privire la sensul de deplasare al autobuzelor atunci când ajung în stația „Bunloc”, acestea vor avea afișat pe panoul electronic informativ frontal destinația, respectiv „Spre Gara Brașov” sau „Spre Benzinăria Petrom” .

Schimbarea traseului implică și modificarea graficului de circulație, noile programe fiind publicate pe site-ul societății și afișate în toate stațiile de pe traseu.  

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.