Tânără de 21 de ani din Braşov, ucisă cu sălbăticie de iubitul ei, într-un apartament din Sibiu

Un bărbat de 24 de ani a fost audiat, sâmbătă seara, cu privire la decesul unei tinere de 21 de ani, găsită cu leziuni în zona gâtului într-un imobil din municipiul Sibiu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu. Tânăra era originară din judeţul Braşov şi locuia într-un apartament din Sibiu alături de iubitul ei şi un alt prieten.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 15.30, prin apel 112, IPJ Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi decedată şi ar prezenta leziuni în zona gâtului, într-un imobil din municipiul Sibiu.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, din judeţul Braşov, decedată. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

Aceeaşi sursă arată că, din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, cu sprijinul jandarmilor montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Păltiniş, a fost identificat şi prins un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima.

Tânărul este, în prezent, audiat în vederea lămuririi circumstanţelor comiterii faptei.

Tinerii se certau destul de des

Vecinii spun că cei doi tineri se certau destul de des. Alţii susţin că este posibil ca ce doi să se fi drogat. Poliţiştii investighează în prezent şi această pistă şi vor să afle dacă bărbatul de 24 de ani era sub influenţa substanţelor interzise când a făcut crima înfiorătoare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.