Alexandra Crivineanu (PSD): Brașovul trebuie să renască, după 4 ani de stagnare.

Cu Lucian Patrașcu la Consiliul Județean, județul nostru va avea parte de schimbare din punct de vedere economic, pentru o dezvoltare accelerată.

Este esențial ca în următorii 4 ani să avem cât mai multe locuri de muncă pentru toate categoriile, mai ales, pentru femei.

În contextul alegerilor locale ce se apropie, liderul de grup al consilierilor locali social-democrați și președinta Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate, Alexandra Crivineanu subliniază importanța crucială a colaborării și viziunii integrate pentru viitorul economic al județului Brașov și, implicit al Municipiului Brașov.


“În calitate de candidat la Consiliul Local al Municipiului Brașov, am convingerea fermă că doar sub conducerea lui Lucian Patrașcu, candidat la președinția Consiliului Județean Brașov și George Scripcaru, candidat la Primăria Brașov, orașul nostru, județul nostru vor putea renaște din punct de vedere economic.
Una dintre prioritățile viziunii comune pentru Brașov este crearea de locuri de muncă pentru toate categoriile de cetățeni. Orașul nostru are nevoie de o piață a muncii diversificată și accesibilă, care să ofere oportunități egale pentru toți. În special, este esențial să ne concentrăm asupra creșterii numărului de locuri de muncă pentru femei. Este vital să promovăm egalitatea de șanse și să asigurăm condiții de muncă adecvate și sigure pentru toate femeile din comunitatea noastră.
Un alt punct central al viziunii noastre este sprijinirea antreprenoriatului și inovării. Lucian Patrașcu înțelege importanța unui mediu favorabil pentru afaceri, unde ideile inovative să poată prospera. Prin crearea unor programe de sprijin pentru start-up-uri și IMM-uri, Brașovul va deveni un hub de creativitate și progres economic.
Economia Brașovului poate și trebuie să fie revitalizată printr-un plan coerent și bine pus la punct, care să includă atât dezvoltarea infrastructurii, cât și sprijinirea întreprinderilor locale.
Suntem determinați și avem obligația să transformăm Brașovul într-un model de succes, unde fiecare cetățean să se simtă valorizat și să aibă acces la oportunități reale de dezvoltare. Numai printr-un efort comun și prin susținerea tandemului lui Lucian Patrașcu la președinția Consiliului Județean Brașov și a lui George Scripcaru la Primărie vom putea construi un viitor prosper pentru toți brașovenii.” spune Alexandra Crivineanu

Cod Mandatar Financiar 21240002

1 Trackback / Pingback

  1. Brașovul trebuie să renască, după 4 ani de stagnare. - 📰 newsflash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.